Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Redford zabije Lincolna


ikona
Mr. Hlad
robert redford
 

Robert Redford je herecká legenda, ale svoje jméno spojil se spoustou hodně zajímavých filmů i jako režisér. Jeho Obyčejní lidé nedávno dostali štympl V.I.M. a rozhodně právem. V poslední době o Redfordovi sice moc neslyšíme, ale lidé jako on Hollywood jen tak neopouštějí. A teď o sobě dává zase vědět.

Hodlá totiž zase režírovat a vybral si k tomu poměrně zajímavou látku. The Conspirator se totiž bude zabývat atentátem na prezidenta Abrahama Lincolna. Hlavní postavou však nebude sama hlava státu nebo její vrah John Wilkes Booth, ale žena jménem Mary Surratt. Ta sympatizovala s konfederačními vojsky a údajně byla i součástí spiknutí, jehož výsledkem byla střelba ve Fordově divadle. Nakonec skončila na šibenici a její syn k tomu měl zatraceně blízko, ve finále však nebyl nikdy odsouzen. Jedním z hlavních hrdinů filmu by však měl být mladý voják Frederick Aiken, jehož úkolem bylo chránit Mary Surratt a který postupně začal věřit v její nevinu.

Rozhodně by mohlo jít o hodně zajímavé téma, ať už ho Redford pojme detektivně nebo psychologicky. Scénář teď píše James Solomon a natáčení by mohlo začít již na podzim. To je poměrně krátká doba, takže hledání herců je v plném proudu a podle všeho to vypadá, že v jedné z hlavních rolí by se mohl objevit James McAvoy. Nezbývá tedy než doufat v Redfordovy režisérské schopnosti a věřit, že fanoušci jeho novinku ocení více než Legendu o Baggeru Vanceovi a Hrdiny a zbabělce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace