Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nemrtváci mají po srandě


ikona
Mr. Hlad
comics
 

To, že každý třetí film, který se dnes objeví v kinech, je podle comicsové adaptace, je fakt, se kterým nemůžeme dělat nic. Maximálně se s ním smířit. Někomu to vyhovuje, někdo tím vyloženě trpí, ale fakt je, že si ještě nejspíš pár let počkáme, než všechny zajímavé comicsové látky budou zadaptované a Hollywood se přesune k nějaké jiné dojné krávě na peníze.

Ale i tak už se dají vysledovat změny oproti comicsovým filmům starým řekněme pět let. Superhrdinové jsou rozebraní a producenti začínají zjišťovat, že comicsy nabízejí nejenom studenty pokousané radioaktivním pavoukem nebo milionáře, kteří se oblékají do netopýřího obleku. Když se dobře hledá, dají se najít i podstatně drsnější a dospělejší věci. A Constantine ukázal, že fanoušci se nebojí za něco takového zaplatit. Criminal Macabre je comics, jenž rozhodně bude patřit mezi to dospělejší. Hlavní hrdina je soukromý detektiv Cal MacDonald, jehož prací je nacházet a likvidovat nemrtvé, upíry a duchy. A krom toho má ještě problémy se svou drogovou závislostí. Zkrátka sympaťák, který pro děcka moc není.

Scénář teď má napsat Kyle Ward, jenž bude dělat i na pokračování Hitmana a je zodpovědný i za zatím nenatočenou adaptaci počítačové hry Kane & Lynch. Předlohu napsal autor 30 dní dlouhé noci Steve Niles a film by měl vzniknout pod hlavičkou Universal v produkci Michaela Baye a v nedávném rozhovoru se autor nechal slyšet, že buď bude film eRko, nebo nic. Na režiséry a herce je ještě brzo, ale jelikož je Steve Niles velký kámoš Thomase Janea a hlavní postava je nakreslená přímo podle něho, bylo by dost divné, kdyby se v hlavní roli objevil Denzel Washington.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace