Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Downey touží po krvi?


ikona
Mr. Hlad
robert downey jr.
 

Ještě před pár lety měl Robert Downey Jr. pověst nespolehlivého herce, který utopil svůj talent v drogách a alkoholu. Pojišťovny s ním nechtěly mít nic společného, a tak to s jeho filmovou kariérou vypadalo všelijak. Když se z něho však stal Tony Stark, začal po něm toužit prakticky každý hollywoodský režisér.

Downey Jr. je zkrátka zpátky a vybírá si samé zajímavé role. Sherlock Holmes dorazí do kin ještě letos, příští rok chystá návrat Iron Man a spolupráce s tvůrcem Pařby ve Vegas Toddem Phillipsem na komedii Due Date také slibuje solidní zábavu i zisky z pokladen kin. Teď to navíc vypadá, že své portfolio rozšíří o upíra. Ti se v poslední době objevují v kinech až příliš často, ale z krvežíznivých nemrtvých zabijáků se stali teenageři se zasněným pohledem, kteří na světle září a jejich nejoblíbenější činností je držení se za ruku s Kristen Stewart. To ale Downeyho nečeká. Na stole má totiž nabídku, aby se stal již třetím hercem, jenž by propůjčil svou tvář Lestatovi de Lioncourt.

Hrdinu knižní série spisovatelky Anne Rice na filmovém plátně ztvárnil Tom Cruise v Interview s upírem a o pár let později v Královně prokletých podstatně méně úspěšně i Stuart Townsend. Universal by celou sérii rád nastartoval od začátku a Downey by mohla být hvězda, která k filmu přitáhne zájem. Otázka ale je, jestli bude mít o něco podobného vůbec zájem, momentálně po něm touží kde kdo upír z osmnáctého století by mu nejspíš nedal tolik možností k hláškování a blbnutí jako Iron Man nebo (doufejme) Sherlock Holmes.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace