Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robin Hood míří do budoucnosti


ikona
Mr. Hlad
robin hood
 

Ridley Scott má teď plné práce Robina Hooda, u něhož nejspíš přestřelil rozpočet, pohádal se s Russellem Crowem a zatím příliš nevzbudil očekávání filmových fanoušků. Celé to sice ještě může dopadnout dobře a příběh sherwoodského zbojníka může být zábavnou dobrodružnou podívanou, zatím jsou však producenti z nového Hooda nejspíš dost nervózní.

To však nic nemění na tom, že o Robina Hooda je v Hollywoodu docela velký zájem a krom Ridleyho Scotta se na něj chystají i další lidé. Zatím nepojmenovaný film, který kutí mimo jiné producenti Temného rytíře a 300: Bitva u Thermopyl, se však na slavný příběh podívá z trošku jiného úhlu. Půjde totiž o sci-fi. Děj by se měl odehrávat v budoucnosti v Londýně, kde se lidé nemají zrovna dobře. Naštěstí se objeví banda zlodějů, kteří svými odvážnými činy dají obyvatelstvu naději v lepší život. Příběh tedy prakticky zůstává, jen se mění kulisy.

Režírovat by měl debutant Nicolai Fuglslig, jenž zatím točil pouze reklamy a IMDB ho zmiňuje jen jako osobu, které poděkoval režisér krátkometrážního filmu Hunger. Každopádně Robin Hood by ve sci-fi kulisách fungovat mohl, teď jde jen o to, aby režisér dokázal sladit tradiční přístup k látce s novým pohledem a aby z toho celého nevypadl neforemný blivajz s laserovými luky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace