Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chytré sci-fi podle Finchera


ikona
Mr. Hlad
david fincher
 

David Fincher je teď sice možná zklamaný z toho, že jeho útok na Oscary nevyšel a že Podivuhodný případ Benjamina Buttona v tomhle ohledu nesplnil očekávání, jaká do něj byla vkládána, ale to neznamená, že odhodil kameru a začal se věnovat pěstování begónií. Fincher už chce dlouho natočit velké sci-fi a i když Setkání s Rámou chystá už více než deset let, pořád se okolo něj nic neděje. Našel si ale náhradníka.

I když vlastně není tak úplně jeho. David Fincher bude spolu s Radical Pictures jen produkovat a za kameru se posadí Joseph Kosinski. Ten má teď plné práce na Tron Legacy, což by měl být největší, nejdražší, nejlepší a nejvůbecvšechno film, ale tak nějak to vypadá, že moc lidí nezajímá, i když upoutávka vypadala hodně slušně. Kosinski je ale nejspíš talent (nebo Fincher ví něco, co my ostatní nevíme), a tak už má o budoucí práci postaráno. Oblivion je projekt, jenž vzešel z jeho hlavy a i když opět půjde o science fiction, nejspíš nás čeká i troška toho přemýšlení.

Hlavním hrdinou totiž bude voják, jenž je odvelen na vzdálenou planetu, kde má a úkol likvidovat zbytky původního nelidského obyvatelstva. Sem však jednoho dne přiletí podivuhodný cizinec, díky němuž hrdina začne o jistých věcech přemýšlet víc, než je zdrávo a najednou mi připadá, že to, co dělá, není zrovna košer. Kosinski slibuje film, v němž sice nebude moc herců, ale rozhodně by nás mělo donutit přemýšlet a takových filmů v poslední době moc není. Uvidíme, jestli se po Avataru o podobnou látku začne zajímat víc lidí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace