Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruckheimer chce roboty


ikona
Mr. Hlad
jerry bruckheimertransformers
 

Jerryho Bruckheimera asi hodně mrzí, že mu Steven Spielberg přetáhl Michaela Baye a že spolu natočili Transformery. Momentálně tahle robotí série vydělává obrovské peníze a i když má Jerry Piráty z Karibiku, Lovce pokladů a chystaného Prince z Persie, určitě by mu nezhoršilo náladu, kdyby Optimus řádil pod jeho vedením.

Jenomže má smůlu, roboti mu „pane“ neříkají a on si tak musí nechat zajít chuť. Nebo najít látku, která by jim mohla konkurovat. Třeba jako World War Robot. Nedávno proběhla médii zpráva, že Bruckheimer se na Comic-Conu sešel s tvůrci téhle comicsové série, slovo dalo slovo a vypadá to, že IDW Comics, kterým roboti patří, se s Bruckheimerem dohodli na spolupráci.

A na co že se to můžeme těšit? Děj se odehrává v budoucnosti, kdy je lidstvo ve válce s roboty a obě strany si dávají na budku nejen na Zemi, ale i na Měsíci a na Marsu. Ashley Wood pojal svůj comics jako válečný deník,  ve filmu by nás ale nejspíš stejně čekaly především obří bitky lidské armády a gigantických kovových mašin. Celé to zní malinko jako kombinace Transformerů a Terminátorů, což by nemuselo dopadnout vůbec špatně, Bruckheimer teď ale musí najít někoho, kdo to celé odrežíruje. Po nevýrazném Miku Newellovi, jenž si dostal Prince, a muzikálovém Robu Marshallovi, který bude nejspíš režírovat další Piráty z Karibiku, se jen těžko odhaduje, koho si Bruckheimer vybere.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace