Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zack Snyder chce Batmana


ikona
Mr. Hlad
batmanzack snyder
 

Zack Snyder sice s Watchmeny v kinech trošku narazil a nesplnil očekávání, která do něj a do jeho filmu producenti vložili, avšak když někdo natočí něco jako je 300: Bitva u Thermopyl, může si v Hollywoodu pár let dělat co chce a na nějaké komerční průšvihy se zase až tak moc hledět nebude. Přesto jsou jisté hranice. Jednou z nich je Batman.

Ten teď platí za zlatou žílu a zachází se s ním opatrněji než s krabicí plutonia. Warneři se snaží, aby u něj udrželi Christiana Balea i Christophera Nolana a dokud jeden z nich neřekne jasné „ne,“ o nějakých náhradnících se nebude snad ani přemýšlet. Zack Snyder by se však u Batmana nejspíš rád chytil. Konkrétně mu však jde o příběh Návrat Temného rytíře. Ten napsal a nakreslil tvůrce Třístovky Frank Miller a dodnes je považován za to vůbec nejlepší, co kdy o Netopýřím mstiteli vzniklo. Bruce Wayne tu je už na prahu důchodu a svůj boj se zločinem vzdal. Batmanem padouchové straší svoje děti a většina lidí ani nevěří, že existuje. A ti, kdo si ho pamatují, by na něj rádi zapomněli, protože je důkazem toho, že za jeho působení zklamala policie i vláda. Když však Harvey Dent vyjde z vězení a gang Mutantů začne dělat větší problémy, než je obvyklé, rozhodne se Wayne opět vyrazit do ulic.

Snyderovi se látka líbí a rád by do ní ukecal i Christiana Balea. Prý za takových dvacet let. Až představiteli hlavní role bude k padesátce. Sám tvrdí, že je mu jasné, že k Batmanovi se jen tak nedostane, ale že za dvě desítky roků by mohl mít Nolan celé série plné zuby a že by to při troše snahy mohlo vyjít. Ze strany Zacka Snydera může jít jen o sny nebo o sofistikovanou srandu, ale na druhou stranu si takhle nepřímo říká o to, aby mu Warneři zavolali, když se Nolanovi nebude chtít režírovat. Líbil by se vám jako případná náhrada?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace