Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ridley Scott se vrací k Vetřelci


ikona
Mr. Hlad
alienridley scott
 

Vetřelec je jedna z nejslavnějších a rozhodně nejzajímavějších filmových sérií vůbec. Čtyři díly, čtyři režiséři a každý si zvolil jiný přístup. A všichni odvedli dobrou práci. Někdo lepší, někdo horší, ale ani jedna část série o zubatých monstrech a k smrti vystrašených zástupcích lidského druhu, nebyla špatná.

A Vetřelec dokázal ustát i fiasko, jímž bezpochyby byla dvě střetnutí s konkurenčním vesmírným likvidátorem Predátorem. O pátém dílu se mluví už více než deset let, „zaručených“ informací proběhlo éterem spousty, Sigourney Weaver se hodlala i nehodlala zúčastnit, mělo jít o pokračování, prequel, zkrátka o všechno. Nedávno ale pátý díl začal konečně nabírat konkrétnějších obrysů. Vetřelec 5 bude prequel, Ridley Scott bude produkovat a režie se ujme jeho chráněnec a potenciální zeť Carl Erik Rinsch. Ještě před pár hodinami by tohle byla pravda, poslední údaj je však teď nutné opravit.

U Foxů se totiž vyjádřili v tom smyslu, že nějaký Carl Erik Rinsch je jim ukradený a že když už má pátý Vetřelec vzniknout, ať ho režíruje Ridley Scott. A ten se nakonec nechal ukecat a teď oficiálně podepsal smlouvu. Po letech je to tak jeho návrat k hororovému žánru i k filmu, který z něj udělal režisérskou legendu. Scott se jako jeden z mála důchodců stále bez problémů stíhá přizpůsobovat novým filmařským možnostem a trendům a bude hodně zajímavé sledovat, jak naváže (respektive „předváže“) na to, co stvořil před třemi desítkami let. Už teď se těšíme, zbývá jediná otázka – dorazí i Russell Crowe?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace