Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Channing Tatum comicsově potemní


ikona
Mr. Hlad
channin tatumcomics
 

Jak vyrobit hvězdu? Vezměte mladého člověka. V případě, že potřebujete herce, tak vysokého, sympatického, s alespoň trošku vypracovanými bicepsy a s potenciálem být na plakátech v Bravu. Vykašlete se na jeho herecký talent a cpěte ho do všeho, co má alespoň trošku možnost vydělat nebo se tváří jako umění. Časem se začne říkat, že za výdělky a kvality filmů může on a máte hotovo. Máte Channinga Tatuma.

Jeho G. I. Joe zatím sice nikdo oficiálně neviděl, ale ve vzduchu visí spousta nepotvrzených informací o tom, že jde o opravdu velmi špatnou podívanou. Ale třeba tomu tak nebude a Tatum, jenž se v trailerech tváří jako po lobotomii, se nakonec ukáže v lepším světle. Každopádně minimálně si ho všimneme, což se o jeho roli ve Veřejných nepřátelích říct bohužel nedá. Nechci mu křivdit, třeba v tom klukovi opravdu něco je a zatím se režisérům nepodařilo to najít, ale sázet na jeho dosud nepříliš známé jméno a tvář je dle mého názoru risk. Ale režisérské duo stojící za Nebezpečným cílem, bratři Pangové, se zariskovat rozhodlo.

Tatum si totiž nejspíš zahraje hlavní roli v jejich comicsové adaptaci Darkness. Velmi brutální a vtipný comics vypráví o mafiánském zabijákovi jménem Jackie Estacado, jnž má být v den svých jednadvacátých narozenin zlikvidován. Jackie ale přežije a navíc do jeho těla vstoupí jakási síla, jež okupuje těla jeho rodiny už stovky let. Síla, která mu dává možnosti, o kterých se mu ani nesnilo. Má to však jeden háček – Jackie má konec se sexem. A to je pro mladého mafiánského playboye docela problém. Comicsové Darkness je rozhodně hodně zábavné čtení, které si o filmovou adaptaci přímo říká, ale Danny Pang a Oxide Pang Chun se v Hollywoodu zatím moc nepředvedli, tak uvidíme, jak jim to vyjde tentokrát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace