Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hrajeme, střílíme a bojíme se


ikona
Mr. Hlad
d. j. carusogears of warlen wiseman
 

Natočit film podle počítačové hry je stále ještě velké riziko. Většina fanoušků nese hodně špatně, když se z jejich oblíbeného herního titulu stane filmové béčko a spousta filmařů je stále přesvědčena, že hráčům právě ono béčko s hrdinou, který bude nosit podobné oblečení jako filmová postava, bude stačit. Snad v létě Prince of Persia: Sands of Time dokáže, že i ze hry se dá udělat dobrý a komerčně úspěšný film.

Každopádně Prince of Persia není jediným filmem s ambicemi prosadit se a vydělat hodně velké peníze. Režisér čtvrté Smrtonosné pasti Len Wiseman už chvilku pracuje na adaptaci akční pecky Gears of War a teď se o ní malinko rozkecal. Příběh by se prý neměl držet striktně toho, co bylo ve hře, ale vydá se tak trošku svou cestou. Možná, že hráči nejsou úplně nadšení, ale režisérovi to tak dává možnosti natočit si v podstatě cokoliv, co se mu bude chtít a může třeba přidat ženskou vojandu, která ve hře nebyla. V hlavní roli údajně nemáme očekávat Dwayna Johnsona, protože Wiseman by byl nerad, aby se jeho film nějak spojoval s propadákem jménem Doom. Na druhou stranu možná prý už má herečku do hlavní ženské role. Tou by měla být Kate Beckinsale a jelikož jde o Wisemanovu manželku, nemělo by být těžké ji přesvědčit.

Ale ještě je tu jeden ambiciózní kousek. Hororový Dead Space pocuchal nervy nejednoho pařana a teď se chystá udělat to samé i s návštěvníky kin. Šikula D. J. Caruso, jenž umí natočit akční béčko Oko dravce i chytré drama Salton Sea, teď hledá scénáristy, kteří by byli schopni příběh přenést na plátno. Děj se odehrává ve 26. století a vypráví o posádce kosmonautů, kteří odpoví na volání o pomoc z obří těžařské lodi a na místě zjišťují, že její obyvatele nakazil jakýsi mimozemský vir a namísto lidí se teď po palubě pohybují bizarní a smrtelně nebezpečná monstra. Tak uvidíme, co z toho vypadne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace