Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá James Cameron?


ikona
Mr. Hlad
avatarbattle angel alitajames cameron
 

Jamese Camerona momentálně nejspíš nenávidí celý svět. Po Titanicu si od hraného filmu dal na více než deset let pauzu a když začal chystat Avatar, vědělo se jen to, že půjde o sci-fi, bude 3D a bude hodně drahé. A nic víc se v podstatě neví ani teď, půl roku před premiérou. Cameron nevypouští obrázky, nedávkuje do nedočkavých fandů trailery a klipy a celé to vypadá, jako kdyby vlastně vůbec nic nedělal a v prosinci hodlá všem ukázat prostředníček.

Přesto už má plány pro budoucnost. Ve hře je pochopitelně Avatar 2, jemuž by se Cameron údajně vůbec nebránil a v případě úspěchu prvního filmu je velmi pravděpodobné, že se posadí za kameru právě u pokračování. O čem bude si dnes nedovolí hádat snad vůbec nikdo. Každopádně je to logický krok, kdyby však z nějakého důvodu z natáčení dvojky sešlo, má tvůrce Terminátora připraveno několik alternativ.

Jedním z nich je Titanic. Ne že by chtěl Cameron loď vyzvednout a natočit druhý díl o tom, jak ji opravují východoevropští dělníci, ale rád by svůj největší a nejúspěšnější kousek předělal do 3D. Rozhodně by mohlo jít o zajímavou podívanou, ačkoliv Pán prstenů, ke kterému se chystá Peter Jackson také přihodit jeden prostor navíc, by asi byl víc fajn. No a samozřejmě stále se mluví o tom, že se režisér vrátí k Battle Angel. Příběh o cyborgovi, jenž vypadá jako čtrnáctiletá dívka, nepamatuje si nic ze své minulosti a dokáže zabíjet efektněji než kdokoliv jiný, se Cameronovi prý stále líbí a rozhodně s ním má svoje plány. Tak co byste viděli v kinech za pár let nejraději?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (26)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace