Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

(Ne)comicsové updatey


ikona
Mr. Hlad
batmantodd phillips
 

Comic-Con je v plném proudu a každou chvíli se na něm objevují tvůrci, kteří mají s filmy podle comicsů něco společného, budou s nimi mít něco společného, chtěli by s nimi mít něco společného nebo s nimi nemají společného vůbec nic, ale z nějakého důvodu si myslí, že je mediálně výhodné objevit se na téhle megaakci a udělat reklamu svému necomicsovému filmu.

Můžeme tu narazit například na třetího Batmana. Nikdo o něm vlastně nic pořádně neví a jisté je jen to, že dokud Christopher Nolan nenatočí svoje sci-fi Inception, budou u Warnerů nervózně čekat, jestli se bude nebo nebude chtít vrátit k netopýřímu muži. Údajně má sice ve smlouvě ke své novince klausuli o tom, že hned po Inception se vrhne na Batmana a prý už se začíná pracovat na kulisách, aby se mohlo v roce 2010 spustit natáčení, když vám ale něco o pokračování jednoho z největších hitů všech do řekne kulisák, není možné to brát příliš vážně. Teď se však prokecl i Gary Oldman. I podle něho by se třetí Batman měl začít natáčet příští léto a v kinech by se měl objevit o rok později.

Todd Phillips sice zatím žádný comics nenatočil, jeho Pařba ve Vegas však v kinech vydělává podobné peníze jako okostýmovaní hrdinové. O tom, že režisér hodlá znovu spojit síly se Zachem Galifianakisem, dost možná nejpřekvapivější hvězdou Pařby ve Vegas, už jsme jednou psali. Due Date by měl být příběh nastávajícího otce, který se rozhodne vyrazit na cestu přes celé Spojené státy, aby byl u toho, až se jeho potomek vyklube na svět. S Galifianakisem by ale nejspíš nikdo dítě mít nechtěl, takže bylo nutné najít přijatelnějšího herce. A tím je Robert Downey Jr. Z Due Date se tak díky účasti Iron Mana stává potenciální komediální bomba, díky níž by měl Phillips obhájit své místo mezi žánrovou režisérskou elitou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace