Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 30/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Některé remaky vznikají snad dřív než originály. Nebo to tak nejspíš v budoucnu bude. Sam Worthington se upsal do hlavní role thrilleru The Candidate, což bude předělávka loňského dánského hitu. Fofr. Každopádně Worthington si zahraje státního návladního, jenž je obviněn z vraždy a musí se dát na útěk před svými kolegy. Scénář píše Beau Willimon a údajně máme čekat něco ve stylu Fincherovy Hry. Akci si neodpustí ani Morgan Freeman, jenž půjde jako nájemný zabiják po krku bývalému agentovi CIA Bruci Willisovi v adaptaci comicsu Red.

A okolo comicsů se motá i Leonardo DiCaprio. Nedávno se totiž prokeclo, že bude produkovat adaptaci Aquamana. To je takový naštvanější vodník z Princezny ze mlejna. Jestli DiCaprio touží i po hlavní roli zatím nikdo neví, ale těžko říct, komu by se chtělo strávit celé natáčení v plavkách. David Hasselhoff už je asi ze hry. A zajímavé věci se budou dít i ve vesmíru. Chystá se totiž předělávka kultovního seriálu Ufo, jenž za mořem běžel v sedmdesátých letech. V něm tajná vojenská organizace se sídlem pod hollywoodským studiem bojovala s nepřátelskými vetřelci, kteří unášeli a mučili obyvatele naší planety.

No a teď k něčemu malinko serióznějšímu. I když lidem o život půjde také. Hongkongští producenti Li Chen a Manfred Wong totiž momentálně hledají režiséra a herce, který by mohl ztvárnit Bruce Leeho. Před lety se o jakýsi akční životopis téhle legendy bojového umění pokusil Rob Cohen, asijská verze by však měla být historicky přesnější. Uma Thurman v Girl Soldier nikoho mlátit nebude. Místo toho si zahraje jeptišku, která se rozhodla v Ugandě zachránit 140 unesených dívek, které rebelové chtěli přinutit k prostituci nebo k účasti na válečném konfliktu. K celé akci nakonec měli co říct i OSN a samotný papež. Ať už to dopadne jakkoliv, jedno je jisté. Uma Thurman chce Oscara.

Na toho si ale ještě nějakou dobou počkají scénáristé prý velmi dobrého 500 Days of Summer. Momentálně se ale nechali ukecat k tomu, aby vytvořili scénář k romantické komedii Beginner`s Greek, jejíž hlavní hrdina ztratí číslo na dívku, do které se zamiloval v letadle, a po letech zjistí, že si ona ztracená vyvolená rozhodla vzít jeho nejlepšího kamaráda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace