Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zelený sršeň hledá koho píchnout


ikona
Mr. Hlad
green hornetseth rogen
 

Pokud bychom chtěli najít nejprokletější film v Hollywoodu, dostali bychom se určitě k remaku seriálu The Green Hornet. Před lety v něm začínal Bruce Lee a v nedávné minulosti se okolo něj motali například George Clooney, Jet Li, Kevin Smith, Hugh Jackman nebo Ray Park. Nakonec ale scénář sepsali Evan Goldberg a Seth Rogen, jenž si zahraje i hlavní roli.

Příběh milionáře, který po nocích se svým čínským řidičem v masce potírá zločin, měl režírovat Stephen Chow, jenž se chystal i na druhou hlavní roli. Průběžně ale odstoupil z obou pozic a nakonec si za kameru sedne francouzský talent Michel Gondry. To jsou věci, o kterých se už delší dobu ví. A teď k novinkám.

Jméno Cameron Diaz, jež by se měla objevit jako láska hlavního hrdiny, už párkrát éterem proběhlo, avšak o záporákovi zatím nikdo nic nevěděl. Teď to ale vypadá, že gangstera, jemuž půjde Seth Rogen po krku, by si mohl zahrát Nicolas Cage. Ten se v poslední době kolem maskovaných hrdinů motá až podezřele moc a brzy by se měl objevit v brutálním Kick-Ass, nedávno se rozpovídal o druhém Ghost Riderovi a The Green Hornet by tak byl už jeho třetí, respektive čtvrtý superhrdinský film. Rogen a Goldberg ale nejspíš nenapsali úplně vážný scénář, takže Cageovo přehrávání by tu mohlo po delší době zase narazit na úrodnou půdu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace