Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Konkurence pro Optima


ikona
Mr. Hlad
transformers
 

Ačkoliv se největší letní hit Transformers 2: Pomsta poražených nepovedl zdaleka tak, jak jsme doufali, pár věcí je více než jistých. Michael Bay si bude kupovat nové Ferarri, Steven Spielberg také bude muset zaměstnat své investiční poradce a roboti jsou momentálně nejžádanějším zbožím na filmovém trhu. A chce je každý. Bohužel kreslených seriálů, ve kterých by se obří kovové kolosy měnily v náklaďáky, moc není.

Přesto se ale materiál na potenciální konkurenční projekt našel. Animovaný seriál z osmdesátých let Voltron připomíná Transformery až podezřele moc. Děj vypráví o skupině pěti pilotů, která řídí jakési robolvy. Gigantické roboty, kteří se společně dokáží proměnit v jakéhosi superlva a nakopat řiť armádě, jíž vede zákeřný král Zarkon, jenž by si rád podmanil planetu Arus. Zní to hodně cheesy a člověku se vrací vzpomínky na kruté dětství strávené před televizí spolu se Strážci vesmíru.

Na druhou stranu koncept Transformers také zpočátku působil hodně naivně a dopadlo to největšími letošními tržbami. Voltron sice zatím nemá studio ani producenta, ale šeptá se, že o něj mají zájem Warneři, kteří jsou naštvaní na to, jak Paramount na bitkách autobotů a deceptyconů vydělává. Těžko ale říct, jestli je na trhu místo pro robotickou konkurenci. Navíc pro roboticku konkurenci, která se mění v superlva.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace