Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Morel fotí jako o život


ikona
Mr. Hlad
pierre morel
 

Luc Besson se už delší dobu snaží o jediné. Vyprodukovat hit, který by mu přinesl spoustu a spoustu peněz, aby konečně mohl ovládnout svět. Dlouho se mu nedařilo a jeho filmy byly spíš druhořadé projekty, které se sice zaplatily, ale málokdy zůstaly v paměti diváků do další sezóny. Všechno však změnil akčňák 96 hodin, v němž pod vedenim Pierra Morela hledal Liam Neeson svou dceru a jen tak mimochodem vyčistil Paříž od obchodníků s lidmi.

Díky tomuhle svižnému béčku se z Morela stal velmi žádaný režisér. Momentálně pracuje s Bessonem na scénáři k pokračování 96 hodin, ale stíhá i pokukovat po jiných projektech. Teď se mu zalíbily životní příběhy fotografa Jasona Howeho. Ten pracoval na nejnebezpečnějších místech na světě a v Kolumbii se zamiloval do tamní ženy, která se však živila poměrně neobvyklým povoláním. Byla to nájemná vražedkyně. Scénář by měl vycházet ze skutečných událostí, ale spíš než psychologické drama s oscarovým potenciálem můžeme očekávat další akční řežbu, což je dobře protože akčních filmů je v kinech stále méně a méně. Doufejme, že i Morelovo From Paris With Love dopadne minimálně stejně uspokojivě jako 96 hodin a že se budeme moci na jeho fotografickou novinkou začít nezřízeně těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace