Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jason Statham vs. sériový vrah


ikona
Mr. Hlad
jason statham
 

Jasona Stathama máme rádi a i když z něj nikdy nebude akční hvězda velikosti Arnolda nebo Slye, snaha se tomuhle charismatickému Britovi upřít nedá. V době, která akčním filmům nepřeje, zůstává jednou z mála jistot. Čas od času sice šlápne vedle, ale i ve srágoroidním Kurýrovi 3 nebo v Boji byl za frajera. Čistá práce navíc ukázala, že umí odtáhnout i filmy, v nichž zmlátí dohromady jen dva lidi.

Již v srpnu by mělo začít natáčení dalšího filmu, který bude vedle ostatních Stathamových kousků působit možná až příliš seriózně. Blitz bude totiž detektivní thriller, v němž Jason půjde po krku londýnskému sériovému vrahovi, jenž svou pozornost zaměřuje především na policejní důstojníky. Stathamova parťáka si zahraje další ostrovní drsoň Paddy Considine, kterého si možná pamatujete z Bournova ultimáta. Scénář napsal Nathan Parker, z jehož Měsíce jsou momentálně za mořem nadšení snad úplně všichni. Režisér Elliott Lester natočil zatím jen vizuálně zajímavé ale u nás prakticky neznámé drama Love is the Drug, tak snad přechod k drsnějšímu žánru zvládne. Jason by si určitě zase nějakou pořádnou pecku zasloužil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace