Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po Star Treku k policii


ikona
Mr. Hlad
star trek
 

Pokud na světě existuje alespoň jeden člověk, který si neužil nový Star Trek J. J. Abramse, je jím s velkou pravděpodobností William Shatner. Herec, který si na postavě kapitána Jamese T. Kirka vybudoval kariéru, totiž musel během natáčení sedět doma a vysvětlovat, proč je v novém filmu Leonard Nimoy a ne on. Shatner ale nebyl celý život jen kapitánem Enterprise a možná, že teď dostane šanci si pořádně napravit náladu.

V roce 1982 se totiž upsal ještě jednomu seriálu. Kapitánskou uniformu vyměnil za policejní a začal si říkat T. J. Hooker. Učil na policejní akademii a občas s parťákem vyrazil do ulic dát o sobě zločincům vědět. Shatner si jako drsný polda v televizi odkroutil pět sezón a jeho případy se rozhodně řadí k tomu nejslavnějšímu, co v osmdesátých letech v žánru policejních seriálů vzniklo.

Čas byl sice nemilosrdný, ale fanoušků je pořád dost, a tak logicky přichází doba na to, aby se někdo pokusil natočit filmovou verzi. Mluví se o tom, že za kameru by se mohl posadit trestuhodně nevyužívaný Chuck Russell (Král škorpión, Likvidátor) a protože scénář by měl hodně stavět na vztahu mezi hlavním hrdinou a jeho otcem, William Shatner už si možná před zrcadlem piluje naštvaný policejní výraz. Tohle by totiž mohlo být víc než pouhé cameo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace