Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drsně hiphopová Hra na A-Team


ikona
Mr. Hlad
a-team
 

Filmové předělávky starých seriálů tu byly, jsou a nejspíš ještě hodně dlouho budou. Ačkoliv třeba takoví Starsky & Hutch byli super, příliš mnoho Čechů tenhle seriál nezná a nejspíš si film nedokázali užít tak, jako Američané. V budoucnu bychom se však mohli konečně setkat i s předělávkami televizních klasik, na kterých jsme jako děcka sami ujížděli. Dempsey a Makepeaceová jsou sice od filmové verze stejně daleko jako Chalupáři, ale A-Team si musí pamatovat snad každý, kdo vyrůstal na začátků devadesátých let.

Příběh o skupině vojáků, kteří jsou neprávem obviněni z válečných zločinů, utíkají před vojenskou policií a pomáhají každému, kdo si o pomoc řekne, se na filmová plátna chystá už hezky dlouho. Režisér Joe Carnahan však dokázal s celým projektem pohnout a na rozdíl od svých předchůdců už má i herce, kteří by se mohli objevit v hlavních rolích. O Liamu Neesenovi a Bradley Cooperovi z Pařby ve Vegas už jsme psali, A-Team je však především Mr. T. a jeho svaly. Tahle postava udělala ze seriálu legendu a tvůrci začínají chápat, že je hodně těžké najít někoho, kdo by fanoušky originálu v téhle roli uspokojil. Chvíli to vypadalo, že obří zlatý řetěz navlékne rapper Common, teď se však zdá, že k roli má blíže jiný muzikant. The Game je „nejdrsnější rapper z west coast (to je citace z plakátu na jakousi hiphopovou akci)“ a protože má hodně tetování, tak to asi bude drsňák. Jak na tom je s herectvím se raději neodvážím hádat, ale přiznám se, že tyhle drsňáky, co vyrůstají na ulici a přitom jezdí Hummerem a vydělávají těžké prachy na dětech, které se v nich vidí, zrovna dvakrát nemusím. Chtělo by to zavolat Michaela Clarka Duncana nebo Vinga Rhamese. A nebo Mr. T.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace