Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se táta. Mámy už máme.


ikona
Mr. Hlad
mark ruffalo
 

Těžko říct, proč hvězdy lezou do nezávislých filmů. Možná, že někdy si zkrátka chtějí odpočinout od hollywoodského frmolu, možná je natáčení malých filmů větší pohoda a dovoluje hercům více kreativity, možná, že s pomocí malých filmů se jednodušším způsobem vybudovává postavení seriózního herce a herečky.

Každopádně čas od času se objeví nezávislárna obsazená herci, za které by se nestyděla většina velkých projektů. Hlavními hrdiny The Kids Are Alright budou dva sourozenci, které si zahrají Josh Hutcherson z Mostu do země Terabithia a Mia Wasikovska, jíž prohání po place Tim Burton v Alence v říši divů. Tenhle bratr a sestra mají problém. Jejich rodina sice docela funguje, ale chybí tu otec. Na druhou stranu mají dvě matky - konkrétně Julianne Moore a Annette Benning, které před lety využily služeb spermobanky, aby mohly mít děti. V pubertě ale člověk dělá všelijaké kraviny, a tak se potomci rozhodnou tatínka najít. Jak bude reagovat na setkání se svými dětmi Mark Ruffalo můžeme jen hádat. Režírovat bude Lisa Cholodenko a s tímhle obsazením by mohla přemýšlet i na širší distribuci a ne jen na pár festivalů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace