Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hey D.J., spin that shit!


ikona
imf
redakce
 

Máme rádi kulaté věci a když na nich zběsilou rychlostí rotují filmové obrázky, opalující se v laserovém solárku přehrávačů, nemůžeme odolat. Řeč je pochopitelně o DVD nosičích, které každého filmového fandu dřív nebo později chytly za šrajtofli. V případě našich maličkostí se to stalo již v útlém věku a tak máme pokoje, obýváky, sauny i sklepy zaházené DVDčky a pohybujeme se v nich pouze skrze úzké uličky. Jinými slovy DVDčka žereme a chceme se s vámi o tuhle vášeň podělit. Moc dobře víme, že jste o rubriku, věnující se tomuto veledůležitému odvětví, často říkali a my jsme vám stejně často odpovídali, že MovieZone není nafukovací. Jenže bylo jasné, že to tam stejně jednou spadne. Když jsme do redakce přijali další sílu a ještě nás začala honit HD mlsná, nedalo se váhat. Proto budiž dnešek oním historickým okamžikem, kdy si můžete na našem webu vychutnat DVD rubriku, která bude doufejme utěšeně růst, podobným tempem jako její kolegyně. Hodláme vás novým DVDčkem oblažit každý druhý den, abyste měli dokonalý přehled o tom nejzajímavějším, co se na trhu vyskytuje.

Rozhodli jsme se vás nezatěžovat mnohastránkovými rozbory, přinášíme souhrn nejdůležitějších informací a krátký popis obsahu disku, k rozhodnutí shakespearovského "koupit či nekoupit", to většinou postačí a kdyby ne, můžete se nás na podrobnosti zeptat v diskuzi pod záznamem. DVDčka najdete v profilech jednotlivých filmů, kde přibyla nová záložka, na hlavní stránce pak rubriku nelze přehlédnout díky odvážné vizuální stylizaci. Snad si na ní zvyknete, my se do ní zamilovali na první pohled. ;) Součástí rubriky bude i žebříček nejprodávanějších titulů, který je momentálně vyplněn pouze orientačními daty. Až se dohodneme se silným partnerem, najdete tu ucelené informace o prodeji, i s odkazy na kterých si budete moci disky zakoupit. Plánujeme i DVD výhled, ale jako startovní výkop do světa DVD vám snad těch pět kousků, co jsme pro vás odrecenzovali, postačí. V následujících dnech se bude tohle číslo utěšeně rozrůstat. Není už co dodat... jděte, čtěte, komentujte, pevně doufáme, že naše DVD info přispěje k mnoha spokojeným nákupům.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace