Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Návrat pecek? Ne zcela.


ikona
Mr. Hlad
conantom cruise
 

O tom, že čtvrtá Mission: Impossible se už začíná chystat, jsme několikrát psali. Zatím však všechny informace byly neoficiální. Až do teď. Oficiální stanovisko tedy zní – Tom Cruise se v produkci J. J. Abramse, který nejspíš bohužel režírovat nebude, vrátí. Do kin by se měl podívat v roce 2011 a co bude řešit a proti komu bojovat zatím nikdo neví. Možná půjde o zcela nový příběh, možná se opráší staré nápady (obchodníci s lidskými orgány v Africe), zkrátka uvidíme.

To nový Barbar Conan by se měl objevit dříve, na rozdíl od Mission: Impossible však producenti mají jen podprůměrného režiséra Marcuse Nispela a žádného herce. Teď to chvilku vypadalo, že Roland Kickinger, jenž nahradil Arnolda v posledním Terminátorovi, převezme i jeho první významnější roli, obsazování však zatím ještě nezačalo, takže žádná nabídka mu předložena nebyla. Nikomu jinému ale také ne.

Tvůrci čtvrtého Vřískotu už obsazuj a mají prakticky jasno v tom, že hlavní hrdinka trilogie Sidney Prescott, kterou si zahrála Neve Campbell, se nevrátí. Courteney Cox a David Arquette tak budou s velkou pravděpodobností jediní herci, které si Wes Craven přivede zpátky. Jinak nás čeká nová generace studentů, kteří skončí ubodáni, podřezáni, upáleni, rozčtvrceni nebo vykucháni.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace