Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 25/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Dlouho chystané sci-fi John Carter of Mars má už hlavní hvězdy (o Tayloru Kitchovi a Lynn Collins jsme psali před pár dny) a teď to vypadá, že je doplní i Thomas Haden Church. Tenhle chlapík už by si zase nějakou pořádnou roli zasloužil. Reese Witherspoon bude řešit jiné potíže. V Pharm Girl si zahraje mladou pracovnici farmaceutické společnosti, která zjistí, že její nový zaměstnavatel se stará více o peníze než o nemocné. Scénář píší lidé zodpovědní za Santa je úchyl nebo Jako kočky a psy. Těžko říct, co z toho vyleze.

Oscarový scénárista Stephen Gaghan na nějakou medicínu kašle, protože píše scénář podle knihy novináře Huntera S. Thompsona Hell`s Angels. Děj předlohy a filmu se bude zabývat slavným motorkářským gangem, který v době své největší slávy dělal neplechu po celé Americe. Režírovat bude Tony Scott, takže psychologické drama to nejspíš nebude. Pokud byste o něj však stáli, možná vás uspokojí Valedication, v němž si Eliza Dushku a Ben Barnes z Prince Caspiana zahrají manželský pár, který zjistí, že jejich dcera je po autonehodě v komatu, ale její mozek pracuje na plné obrátky. Teď ji jen vzbudit.

Leonardo Di Caprio nikoho budit nehodlá, ale hodlá vydělávat. Nebo se okolo vydělávání alespoň bude motat. V zatím nepojmenovaném filmu, který by měl minimálně produkovat, se totiž podívá na zoubek online kasinům řízeným z Kostariky. Scénář píší tvůrci Soderberghova The Girlfriend Experience. A co by to bylo za novinku bez zmínky o Miley Cyrus? Nemá talent, neumí hrát a neumí zpívat, to jí však nebrání v tom, aby dál neobtěžovala na filmovém plátně. V The Last Song se objeví v roli dívky, která musí strávit prázdniny se svým otcem, kterého zrovna moc nezná. Hrát ho bude Greg Kinnear. Disney zkrátka musí svůj produkt vysát, dokud to ještě jde.  

No a teď k hororům. To, že Guilermo del Toro chystá novou verzi Frankensteina, víme. Neil Burger však bude předělávat Frankensteinovu nevěstu. Podepsaný je mimo jiné pod Iluzionistou, takže průšvih by to být nemusel. To takové Haunting in Georgia by solidní průšvih být mohl. Dvojka Haunting in Connecticut (na ten film se zapomnělo dřív, než se vůbec objevil v kinech, ale vydělal) nejspíš zase zkusí být levným filmem, který rychle vydělá a pak zmizí.

Na druhou stranu některé horory mají větší ambice. Black Swan bude prvním hororovým pokusem Darrena Aronofského, jenž slibuje atmosféru ve stylu Těch druhých, prostředí strašidelné baletní školy a Natalii Portman v hlavní roli. Dost důvodů začít se těšit. Jestliže však preferujete klasiku, můžete začít vyhlížet novinku Johna Carpentera The Ward. Amber Heard, Danielle Panabaker nebo Mamie Gummer si tu zahrají klientky psychiatrického ústavu, v němž jedna z pacientek občas dostane trošku vražedné choutky. Návrat Halloweenu říznutý Přeletem nad kukaččím hnízdem?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace