Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhé Wanted s Angelinou


ikona
Mr. Hlad
angelina jolietimur bekmambetovwanted
 

Pokud bychom měli vybrat největší filmové překvapení loňského roku, mezi finality by se bezpochyby dostala akční jízda Wanted. V Praze natáčený film podle extrémně brutálního comicsu neměl sice s předlohou prakticky nic společného, ale režisér Timur Bekmambetov měl pár hodně zajímavých nápadů a od první do poslední minuty jel na plný plyn. A platící diváci to ocenili.

Je tedy poměrně logické, že studio po něm chce druhý díl a on se tomu vůbec nebrání. Jelikož se první film vydal vlastní cestou a z comicsu si vzal jen úplný základ, může si Bekmambetov ve Wanted 2 dovolit v podstatě cokoliv. Třeba i vrátit na scénu Angelinu Jolie. Údajně se totiž počítá s tím, že si zopakuje roli psychopatické sexy vražedkyně Fox. Kdo první film viděl, možná kroutí hlavou a ptá se, jak je to vůbec možné, ale na druhou stranu ve Wanted jezdila auta po autobusech, střílelo se za roh a vybuchovaly tam krysy. Oživit Angelinu Jolie by měl být ten nejmenší problém. Neví se sice, jestli půjde o pokračování nebo o prequel, ale tvůrci mají dost času si to rozmyslet. Příští měsíc mají začít přípravy na natáčení, hledání lokací v Americe, Rusku a Indii a na podzim či v zimě by se to všechno mělo rozjet. Snad Bekmambetovi ještě pár nápadů zbylo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace