Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seth Rogen a konec světa


ikona
Mr. Hlad
seth rogen
 

Pět let zpátky ho neznal nikdo, půl roku nazpět byl úplně všude. Seth Rogen se mezi komediální špičku vyšplhal zatraceně rychle a krom hraní má i dost času na to, aby daboval prakticky v každém druhém animáku. Neúspěch Observe & Report mu však možná naznačil, že je čas dát si pauzu.

Ta pauza se jmenuje Green Hornet, na němž Rogen a režisér Michel Gondry pořád pracují, přesto už si hvězda Zbouchnuté nejspíš našla látku, na kterou se vrhne potom. Mělo by jít o komedii Jay and Seth vs the Apocalypse, v níž se dva flákači budou muset vyrovnat s tím, že svět kolem nich skončil v plamenech a oni jsou spolu zavření v jednom mrňavém bytě. A brzy si začínají lét na nervy tak, že vypadnout do ulic, které připomínají peklo, najednou nevypadá jako zas až tak špatný nápad.  Rogen a Baruchel dokonce pro MTV natočili trailer jen kvůli tomu, aby se o filmu začalo mluvit. Nejspíš to zafungovalo, protože práce na scénáři jsou prý v plném proudu. Filmu se však dočkáme nejspíš za trošku delší dobu, protože oba herci si chtějí nejdříve natočit kanadskou hokejovou komedii The Goon.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace