Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Conan má režiséra. Bohužel.


ikona
Mr. Hlad
conan
 

Barbar Conan nastartoval kariéru Arnoldu Schwarzeneggerovi, který to nakonec dotáhl na nejmocnějšího muže Kalifornie (i když za to ten film asi nemůže) a bezpochyby patří k nejslavnějším postavám fantasy. Druhý díl se sice až tak moc nepovedl, ale to nebrání Hollywoodu v natočení nové adaptace.

Dlouho se kolem ní motal Brett Ratner, jemuž to nakonec nevyšlo, ale jelikož v Millenium Films chtějí natáčet co nejdřív, našli si pár náhradníků. Mezi nimi byl francouzský vizuální mág Christophe Gans, jenž natočil solidní Bratrstvo vlků a Silent Hill, britský řezník Neill Marshall zodpovědný za Soudný den nebo parádní hororový Pád do tmy a americký rutinér a tvůrce nového Texaského masakru motorovou pilou a Pátku třináctého Marcus Nispel.

A právě ten se s velkou pravděpodobností za kameru postaví. Pokud jde o můj názor, z téhle trojice je to zdaleka nejméně zajímavá volba. Nispel už si navíc jednu takovou malou conanovku zkusil, když natočil vikingsko-indiánskou Cestu bojovníka a dopadlo to hodně špatně. Doufejme, že v Millenium Films na poslední chvíli změní názor nebo že Nispel půjde raději režírovat další remake nějakého klasického hororu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace