Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blu-novinky #10


ikona
st39.6
 

Že to ale trvalo, viďte? Usnadním vám počítání - za týden by to byl rok. S pravidelnými rubrikami si holt moc nerozumím, jelikož je mi ale jasné, že za těch dvanáct měsíců pár našich uživatelů bez debat zmodralo, zkusím to poctivě znovu. Tak v ní vítejte -  v Hot Stuff rubrice, která vám bude pořád nepravidelně, zato v o něco kratších intervalech než doteď, přinášet inspiraci k utrácení nemalých peněz.

Novinky za poslední rok rekapitulovat nebudu, tak snad jen připomenu, že už i u nás má většina studií zastoupení v HD sféře. Co to znamená? Jakmile vyjde nový film na DVD, pravděpodobně ho najdete i na Blu-rayi. Za týden se tak dočkáme Podivuhodného případu Benjamina Buttona, za měsíc pak Inkoustového srdce nebo Valkýry. Před týdnem k nám dorazilo Marley a Já, Yes Man a konečně pořádný Terminátor 3. Akční filmy si u nás samozřejmě vedou dobře, na pultech se proto objevila také RocknRolla, Šifra mistra Leonarda (v extended sestřihu, má skoro tři hodiny...), Max Payne nebo historické Nejdelší den. Vedle toho by to mimochodem v poličce slušelo Tmavomodrému světu, se kterým na blučko přichází také Kolja (a další Svěrákovy filmy přibudou). Když už jsme u českých filmů, vyšly také Sněženky a machři po 25 letech. Pokud jste trochu náročnější, právě teď vychází Nouzový východ nebo Dr. Divnoláska!

V zahraničí se samozřejmě mají o něco lépe. Zmíníme nejzajímavější tituly od začátku května: 96 hodin, Fargo, Hodný, zlý a ošklivý, Něco na té Mary je, Velký, Horečka sobotní noci, Pomáda, Criterion verze Podivuhodného případu Benjamina Buttona, Mechanik, Nepřítel před branami, Valkýra, Život brouka, Tři dny Kondora, Skynet edice Terminátora 2, Potomci lidí, Volný pád, Absolvent, Air Force One, Kráčející skála, čtvrtá sezóna Trávy, Odpor. Solidní výčet, co říkáte? Tak schválně - který z těchto filmů se objeví u vás v poličce? A vůbec, jak se vašim sbírkám daří? Podělte se s námi!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace