Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

A-Team už má velitele?


ikona
Mr. Hlad
a-teamliam neeson
 

Když chystáte velký film na příští léto, měli byste si s natáčením pospíšit. Nebo alespoň rychle začít shánět herce. Adaptace legendárního seriálů A-Team už visí ve vzduchu nějaký ten rok, premiéru by měla mít příští červen a za kamerou bude sedět Joe Carnahan zodpovědný za parádní Narkotika a méně parádní Sejmi eso. To všechno je na tuty. Dál už tedy ne zcela oficiálně.

Příběh speciální jednotky (původně Vietnam, teď Irák), která je neprávem obviněna z těžkých zločinů, musí utéct a pomáhá každému, kdo o jejich pomoc stojí, patří mezi nejzábavnější seriály osmdesátých let a kdo viděl alespoň jeden díl, určitě si pamatuje zlatem ověšeného Mr. T. a technické kousky hlavních hrdinů, kteří dokázali s pomocí krabičky od sirek a autogenu udělat z ojetého mikrobusu solidní tank. Během posledních několika týdnů se objevilo pár herců, kteří by chtěli (respektive fanoušci by chtěli je) být součástí filmového A-Teamu. Bradley Cooper z Pařby ve Vegas je pořád ve hře, nahradit Mr. T. by chtěl Common a v roli velitele Hannibala Smithe by fandové rádi viděli Bruce Willise. Jenže mají smůlu. I když Liam Neeson také rozhodně nezní špatně. V akční pecce 96 hodin to pořádně rozjel, měří skoro dva metry a charisma mu nechybí. Zkrátka to začíná vypadat docela zajímavě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace