Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z vězení do první ligy?


ikona
Mr. Hlad
bioshock
 

Málokterý seriál z poslední doby dokázal tak rychle ztrácet fanoušky. Útěk z vězení byl po první sezóně překvapivým hitem a diváci se nemohli dočkat pokračování, avšak čím více epizod spatřilo světlo světa, tím hloupější, naivnější a nudnější celý Útěk z vězení byl. Z chytrého vězeňského thrilleru se postupně stala absurdní špionážní záležitost a je jen dobře, že si tvůrci řekli, že po čtyřech letech už nemá smysl diváky trápit.

Co teď ale s herci? Dominic Purcell se hrát nejspíš už nenaučí a z ostatních má jen málokdo šanci zaujmout. Robert Knepper, jeden z mála důvodů, proč Útěk z vězení sledovat delší dobu, svůj padoušský obličej občas někde ukáže, ale jinak se o žádné nově nalezené herecké hvězdě mluvit nedá. Hlavní hvězda Wentworth Miller ale šanci dostane. A podle všeho pořádnou. Zdá se totiž, že se objeví v hlavní roli adaptace počítačové hry Bioshock.

Její režisér Gore Verbinski dostal od studia příkaz šetřit, a tak začal nejspíš hledat herce, jejichž obličeje jsou známé, ale za hvězdy je zatím považuje málokdo. A díky tomu si nemohou říct o patnáct milionů dolarů. Otázka je, jak se Miller s rolí ve steampunkovém akčním hororu popere. Celý Útěk z vězení totiž odehrál jen s pomocí přivřených očí a šeptání a tady to asi bude chtít víc. Měl by se ale sakra snažit, protože podobnou šanci nejspíš už nedostane.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace