Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mladá a neklidná Lara Croft


ikona
Mr. Hlad
tomb raider 3
 

Hollywood už objevil kouzlo slovíčka „restart“ naplno. Když se něco nepodaří tak, jak bylo plánováno, není nutné vymýšlet, kde se stala chyba a snažit se ji odstranit. Prostě se začne znova a zkusí se to jinak. Když jsou navíc plány na nový začátek doprovázeny slovy jako „temnější, modernější a depresivnější,“ jde to prakticky samo. Někdy druhý pokus vyjde, někdy dopadne hůř než ten předchozí a někdy jen potvrdí, že některá témata na filmová plátna prostě nepatří.

Adaptace počítačové hry Tomb Raider však potenciál má a v rukou dobrého režiséra a scénáristy by z ní mohla být hodně zábavná dobrodružná podívaná. Simon West a Jan De Bont však nedokázali plně využít toho, co herní předloha nabízí, a tak se tvůrci rozhodli začít znova. A producent čtvrtého Terminátora Dan Lin se rozkecal, co vlastně můžeme čekat. Nové dobrodružství Lary Croft bude prequelem a ukáže nám, jak vlastně prsatá archeoložka přišla na svět a kde vyfasovala svoje těsné tílko. S Angelinou Jolie se do hlavní role nepočítá a hledá se někdo mladší. A teď to podstatné – Lin tvrdí, že film se bude zaměřovat méně na akci a více na charakter hlavní hrdinky, navíc máme očekávat i větší realističnost. Doslova přeloženo – moc peněz nedostaneme, takže se bude víc kecat a méně střílet. Nejsem si úplně jistý, jestli je tenhle přístup přesně to, co fanoušky herního Tomb Raidera potěší. Nakonec ale nejspíš stejně budou podstatné jen dvě věci. Kdo usedne za kameru a kdo se v upnutých kraťasech vydá hledat ztracené poklady. Nějaké nápady?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace