Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tipovačka: Kratší vlasy, kratší tržby


ikona
imf
 

Tak se nám ta letní sezóna rozjela tempem, při kterém popadá dech i Usain Bolt. Star Trek málem ve druhém víkendu usmažil přistřiženého Roberta Langdona (v Evropě se mu vede o dost líp) a Wolverine si ještě předtím zajistil, že se v kinech brzy ocitnou i další jeho kámoši z Marvelu. A dokonce i to počasí se vyvedlo. Jen s těmi výsledky a časem na tipování a psaní o něm je nějak málo. Na prahu třetí sezóny zkrátka motivace trochu ustoupila jiným zájmům a zálibám, takže bych se chtěl omluvit za časté výpadky a slíbit, že od příštího týdne to budeme řešit jinak. A že neuteču jako Karel v minulé sezóně a uzávěrku prodlouženého víkendu s Terminátorem (už dnes o půlnoci) rozhodně stihnu, stejně jako měsíční Tipovačku, na kterou též zbývá jen pár hodin. Mějte budíky připraveny, jinak zapláčete.

Já plakal po třetím kole, kde mi přestřelený Hanks (66 milionů? Cival by se mi smál do telefonu ještě teď, kdybych to s ním řešil, ale po několika průšvizích jeho i mého trenéra jsme se rozhodli, že je k sobě nebudeme pouštět :), poslal hezky hlavičku pod vodičku, někam na chvost páté desítky. Ale takový je život. Šplhání nahoru je vždycky větší zábava, takže hurá do toho. A upřímná gratulace KalamityJane. Vzpomínám si, když byla ještě malá hol... no prostě když dělala první nesmělé krůčky po Tipovačce a hned sázela slušná čísla. Její pětadevadesátiprocentní (to je nejdelší slovo tohoto týdne) budeme trumfovat horko těžko, i když letní sezóna nabízí často takové jistoty, že může další rekord číhat za rohem. Uvidíme.

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

KalamityJane, MkSallam, deiwi, mihhi a šestice stovkařů u romantiky Ghost of Girlfriend's past (Robo, runner, Young Student, Charlotte, wrestling a Fillias) zaslouží fanfáry. Young Student se vrací, protože teploty jsou na správném místě a možnost začít od nuly láká. Už se těším na jeho komentáře. V celkovém pořadí je po třech kolech na třetím místě, hlavně díky tomu, že první dvě kola netipoval. Těsný náskok před ním drží první Luc44 a druhý Phil_cze (ti pro změnu ani jednou nevynechali), takže sledovat čelní pozice bude v následujících týdnech jistě zajímavé. Pořád ještě tu bude docházet k velkým skokům (tentokrát v průměru o pět procent nahoru/dolů). Toho využil i čtvrtý Cabal (o tři místa nahoru) a pátý Rage (o celých devět). Rekordmany ovšem hledejte na devátém (KalamityJane o 30!), desátém (Fingolfincz o 20) a sedmém místě (Hellblazer o 12). 

Tyhle migrace si samozřejmě vybraly daň na druhé straně barikády. Liuk se např. propadnul ze stříbrné pozice na potupnou sedmnáctku, dashiva z osmičky na třiatřicítku a rekordmanem je... imf, který předminule vynechal a teď se mu to sečetlo se všemi desetinnými čárkami. Popel a máslo na hlavu. Babica by to prohodil a servíroval, já jen konstatuji, protože na nářky není čas. Startovní bloky už zahřálo do dalšího kola skoro padesát tipérů. Rozšiřte jejich řady a minimálně... minimálně do toho taky budete moct "kecat", protože se vám všechny ty vítězství a prohry hollywoodských matadorů nějakým způsobem dotknou. A nechat na sebe sáhnout T-800, Megan Fox nebo Uhuru, to může být docela příjemné... tak zkuste štěstí a uvidíme se nahoře. I kdybych tam došel o pár (desítek) míst později. :) 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace