Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 20/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

 Tak začněme nejzajímavější zprávou týdne. Televizní show z devadesátých let American Gladiators se možná podívá na filmová plátna. Že nevíte, co to je? Představte si atleticko-šaškující soutěž říznutou wrestlingovou atmosférou kombinovanou s decentní travesti show. Dá se něčemu takovému odolat? No asi dá. Pokud byste raději pořádně drsné svalovce a ne žádné měkoty, možná vás bude zajímat seznam potenciálních režisérů nového Conana. Vedle Jamese McTeaguea jsou totiž ve hře ještě Christophe Gans (Silent Hill), můj favorit Neil Marshall (Soudný den, Pád do tmy) a režisér remaků Pátku třináctého a Texaského masakru motorovou pilou Marcus Nispel.

A teď ty svalovce vyvážíme nějakým uměním. Rachel Weisz si zahraje v životopisném dramatu Face Value, kde by měla ztvárnit lehce divnou hereckou legendu Hedy Lamarr, jež se mimo plátno věnovala vědě a tak trošku jí dnes vděčíme za to, že se internet můžeme připojit bez kabelu (fakt nekecám!). To Frank Sinatra nic nevynalezl, ale zato byl jednou z největších hudebních osobností dvacátého století, tak trošku se kamarádil s mafií a je dnes synonymem Las Vegas. A proto o něm Martin Scorsese podle scénáře Phila Aldena Robinsona (Slídilové, Hřiště snů) natočí film. A ve Vegas zůstaneme i s Kevinem Spaceym, jenž si zahraje skutečného lobbyistu a podvodníka Jacka Abramoffa, který se velmi slušně napakoval při jednom malém skandálu s Indiánskými kasiny. Casino Jack bude režírovat tvůrce Warholky George Hickenlooper.

A teď něco, co možná spoustu fanoušků kultovní cyberpunkové sci-fi Neuromancer znervózní. K režisérovi Torque: Ohnivá kola Joseph Kahnovi se připojí Hayden Christensen a nejspíš i Liv Tyler. Žádné intelektuální drama o hledání lidskosti nás tedy nejspíš nečeká. Něco podobného se těžko objeví i v extrémním babinci Garryho Marshalla (Pretty Woman), jenž se chystá na příští rok na Valentýn. Zatím se vyjednává s těmito herečkami: Julia Roberts, Anne Hathaway, Jennifer Garner, Jessica Alba, Jessica Biel, Shirley MacLaine a jejich protějšky by si mohli zahrát Ashton Kutcher nebo Bradley Cooper.

Milla Jovovich bude mít ale jiné potíže. Přidá se k obsazení komedie Date Night, ve které se Tině Fey a Stevu Carellovi jeden páteční večer trochu vymkne z rukou. V dalších rolích například Mark Wahlberg, James Franco, Mark Ruffalo, Ray Liotta, Mila Kunis, Common nebo Taraji P. Henson. Za kamerou bohužel stále Shawn Levy. O podobném obsazení si Darren Lynn Bousman může nechat jen zdát, ale jeho novinka by zase mohla být celkem sranda. Remake hororu Mother`s Day slibuje násilí, burany i černý humor. Co chtít víc?

A blbý nápad týdne tentokrát putuje k tvůrcům nové filmové verze literární klasiky Jekkyl And Hyde. Nemám bohužel na mysli tu s Keanu Reevesem. Režisér Abel Ferrera totiž pracuje na konkurenčním projektu, v němž by se hlavních rolí měli ujmout Forest Whitaker gangsta mothafucka rapper 50 Cent. Ačkoliv jeho hudbu opravdu nemám rád, ocenil bych, kdyby začal urychleně pracovat na dalších sedmnácti albech a necpal se do filmu, když je stejně všem pro smích.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace