Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Předposlední Mohykán?


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanrachel weisz
 

Madeleine Stowe. Říká vám to jméno něco? V devadesátých letech měla tahle herečka slušně rozjetou kariéru. 12 opic, Posledný Mohykán, Generálova dcera a pár dalších filmů z ní udělaly na chvilku hvězdu, ale to všechno už je pryč. Dnes je jí padesát a v jednadvacátém se k nějaké použitelné roli dostala opravdu jen velmi výjimečně. Teď se ale hodlá vrátit, avšak malinko jinak.

Už před patnácti lety totiž pod pseudonymem napsala scénář k filmu Unbound Captives a později jí za něj Foxové nabídli pět milionů. Příběh odehrávající se v devatenáctém století vyprávěl o matce, jejíž rodina je unesena a její jedinou nadějí se stane drsný hraničář, který se rozhodne pomoci jí se záchranou bližních. Režírovat měl Ridley Scott a do hlavní role počítal s Russellem Crowem. Stowe ale chtěla režírovat sama, a tak z dohody sešlo. Teď je však situace jiná. Madeleine Stowe si nakonec za kameru sedne a v hlavních rolích se objeví Rachel Weisz, Hugh Jackman a Robert Pattinson. Stowe si kdysi brousila zuby i na hlavní roli, ale dnes je její herecká kariéra prakticky u ledu a Rachel Weisz se jeví jako hodně zajímavá náhrada. Fakt, že s režií nemá bývalá herečka žádné zkušenost, je možná trošku znervózňující, ale kameru jí bude hlídat dvouoscarový John Toll a pokud dávala před lety při natáčení Posledního Mohykána pozor, mohlo by to dopadnout zajímavě. Pořádná dobrodružná záležitost tu už dlouho nebyla.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace