Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lussier zavolá vrahovi


ikona
Mr. Hlad
remake
 

Krvavý Valentýn nebyl dobrý film, ale byl to levný film. A výdělečný. Nikoho z herců nekatapultoval mezi zářivější hvězdy, kult fanatických uctívačů, kteří každou první nedělní noc v měsíci obětují tvůrcům kozu, také nevznikl a Patrick Lussier bude i v budoucnu s největší pravděpodobností točit podobné filmy. Béčkové předělávky, které se ani nesnaží být něčím víc než jen pouhým anonymním krvákem.

To ale nejspíš vyhovuje Joelu Silverovi, jenž se rozhodl Lussiera využít jako režiséra předělávky hororu I Saw What You Did And I Know Who You Are. V původní verzi z roku 1985 se dvojice kamarádek začne nudit, a tak se rozhodne volat na náhodná telefonní čísla a strašit lidi tím, že „viděli, co udělali a vědí, co jsou zač.“ Jednou však telefon zvedne muž, jenž zavraždil svou manželku a z pitomého žertu se najednou stává boj o život, protože tenhle člověk nestojí o žádné svědky. Ani o ty falešné. Jestli se i tentokrát dočkáme zabíjení ve 3D zatím nebylo potvrzeno, ale byla by to logická volba, protože Krvavý Valentýn uspěl v podstatě jen díky tomu a těžko by se hledal jiný důvod, proč na něj koukat. Jestli se ale Patrick Lussier zlepší v režii zaručit nemůžeme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace