Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rourke s koltem u pasu


ikona
Mr. Hlad
mickey rourke
 

Když se dá oživit kariéra herce, ze kterého si všichni dělali ještě před rokem srandu, dá se oživit i celý žánr. Ačkoliv westerny v poslední době vydělávají v amerických kinech ještě méně než čtyřhodinová íránská dramata o sirotcích, pořád se najde dost herců a režisérů, kteří jsou schopni sehnat pár milionů a natočit film, ve kterém po sobě ti hodní a zlí střílí ze šestiraňáků a nosí stylové klobouky.

Znovuzrozená hvězda Mickey Rourke má sice v plánu hodně filmů a po druhém Iron Manovi se mu nabídky budou s největší pravděpodobností hrnout na stůl v ještě větším množství, ale i přes to se dost možná nechá ukecat do hlavní role westernu Seven Holes for Air. Jeho hereckým parťákem by měl být James Gandolfini a za kameru se postaví Bill Paxton. Jestli ve vás však pohasíná nadšení a myslíte si, že půjde jen o další film režírovaný hercem, zkuste si sehnat Paxtonův psychologický horor Lovec démonů. Ukázal v něm totiž, že talent rozhodně má a že temnou atmosféru umí. Jeho výprava mezi kovboje by údajně také měla mít trošku temnější nádech, takže důvod, proč mu nedržet palce, se hledá jen těžko.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace