Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jackmanovi Wolverine nestačí


ikona
Mr. Hlad
comicshugh jackmanwolverine
 

Existuje nepsané pravidlo, že jeden herec si může zahrát jen jednu comicsovou postavu. Když ale někdo tohle pravidlo ignoruje, může to pro něj i pro diváky dopadnout třeba tak špatně jako Catwoman. Hugh Jackman na to ale kašle. Jeho Wolverine vydělává velmi slušně a zdá se, že on sám by mohl naštvaného Kanaďana hrát i dlouho po důchodu. Přesto chce další comics.

Tentokrát však nejspíš o něco více rodinný. Ghostopolis bude vycházet ze zatím nevydaného comicsu Douga TenNapela a jeho hlavním hrdinou je zvláštní vládní agent, jenž má za úkol hledat duchy, kteří se dostali na náš svět a posílat je zpátky do Ghostopolis – města duchů. Jednoho dne se ale něco lehce zvrtne a namísto ducha je „deportován“ živý chlapec. Jackmanův hrdina tedy bude muset spojit síly se svou bývalou láskou, která už stačila přejít na druhou stranu, a společně se pokusí kluka zachránit. Jackman bude i produkovat a celý film vzniká pod záštitou Disneyho, takže na krvavé orgie a davy vraždících nemrtvých se asi příliš těšit nemůžeme. Na druhou stranu nikdo neví, kdy se dočkáme třetích Krotitelů duchů, takže když si Jackman najde někoho šikovného za kameru, nemusela by tahle duchařská záležitost být zlá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace