Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jdeme loupit do Louvru


ikona
Mr. Hlad
mona lisa
 

Mona Lisa je obraz, který znají snad i slepci. Dodnes se vedou diskuse o tom, kdo vlastně dáma s tajemným úsměvem je a v Louvru si na ní vystojíte pořádnou frontu. Je o ní zkrátka zájem a to i mezi filmaři. Avšak ještě než začal s pomocí Mony Lisy řešit Robert Langdon celosvětové spiknutí, měla tahle populární dáma jiné problémy. V roce 1911 ji totiž kdosi ukradl (možná Dan Brown) a obraz se objevil až po letech, když se zloděj rozhodl ho prodat.

A teď se Mona Lisa bude krást znovu, alespoň se tak zdá z názvu novinky Rogera Donaldsona The Day They Stole Mona Lisa. Donaldson je univerzální režisér a na svém kontě má katastrofické filmy jako Rozpoutané peklo, hororového Mutanta, životopisné drama V zajetí rychlosti i thrillery jako 13 dní nebo Není cesty zpět. Jeho posledním kouskem byla velmi příjemná zlodějina s Jasonem Stathamem Čistá práce, takže jeho návrat k lupičskému žánru velmi vítáme. Navíc bude určitě osvěžující sledovat, jak se kradlo před sto lety bez počítačů, které simulovaly frekvenci srdečního tepu, vzorek DNA a intenzitu smradu z ponožek.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace