Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

96 hodin v Japonsku


ikona
Mr. Hlad
pierre morel
 

Nejspíš nikdo nečekal, že akční béčko 96 hodin, ve kterém Liam Neeson postřílel a umlátil asi třicet lidí, aby dostal zpátky svou dceru, bude tak obrovským hitem. Radost z toho ale mají všichni. Luc Besson si konečně mohl natáhnout nohy na stůl a zapálit si ten kubánský doutník, co dostal od Jeana Rena během natáčení Leona, Pierre Morel se teď nejspíš prohrabuje desítkami scénářů a fandové poctivé akční zábavy ještě nepřestali tleskat.

Morel teď dokončuje From Paris With Love, kde si drsného agenta s bazukou zahraje John Travolta, ale zdá se, že už si stačil vybrat další projekt. A zase to bude akčně-špionážní béčko. Zatím nepojmenovaný film se bude odehrávat v Japonsku a hlavním hrdinou by měl být postarší agent CIA, který už se těší na důchod. Jeho poslední mise se však trošku zvrtne a on zjistí, že se ocitl uprostřed mezinárodního spiknutí. Scénář píše Frank Baldwin ale o tom, kdo si zahraje naštvaného agenta, se zatím ještě nerozhodlo. Každopádně Liam Neeson by se klidně mohl po Francii podívat i do Japonska.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace