Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hurá na letní tipovačku!


ikona
Cival
tipovačka
 

Už můžeme jít do letních hitů, protože třetí sezóna, rozklenutá mezi lednem a dubnem, je už úspěšně za námi. Poznali jsme třetího vítěze, po qualkalimovi a liukovi se stal nejsilnějším hráčem -dRaGoN-, jenž vyhrál s pohodlným dvouprocentním náskokem před dvojblokem Luc44 & Silence. Hranice pro vítězství ovšem neležela někde u osmdesáti nebo devadesáti procent, stačilo 72%, protože třetí sezóna byla ještě těžší než ty předchozí. Každé druhé kolo přineslo překvapení a průměrné výsledky kolikrát hoblovaly psychoplogickou hranici 50%. A leckdy spadly i hluboko pod ní.

-dRaGoN- se v zimní a jarní tipérské slotě vyznal nejlíp a trpělivým a takticky vyzrálým způsobem dojel ke zlatu. Jeho pronásledovatel Luc44 dál čeká na svůj první sezónní triumf, bronzový Silence se zas ke zlatu neprodral ani přes fenomenální formu z posledních kol (a vítězství v tom posledním, kde na něj dotírali Jardus a b1aster). Kompletní první desítku z celé sezóny si jinak můžete prohlídnout sami, tváře z ní vám určitě nebudou neznámé. Gratulace veliká všem.


I níž se ale vedl litý boj. Až do posledního dechu. V závěru se povedly mocné přískoky MeaCulpovi, Jardovi59, The Jokerovi (všichni +7) a mé maličkosti (+8), ti všichni se díky risku v těžkém kole prodrali do druhé desítky. Logicky z ní proto i musel někdo vypadnout, což bolí zejména imfa a siddu (oba sešup o deset pozic). Znovu se ukázalo, že MZ tipovačka umí být krásná i krutá, a hlavně napínavá až do posledního okamžiku. A když ne zrovna na předních pozicích, tak pro konkrétní hráče i klidně někde na hraně čtvrté desítky.

To by vás mělo tuplem motivovat k zapojení do nové sezóny, která právě teď startuje. S letními blockbustery bude teprve bžunda, tipovat megaotvíráky velkých hitů v sobě skrývá vždycky trochu víc adrenalinu než odhadovat ušmudlané artovky s pěti miliony na kontě. Okolo Transformerů, Terminátora nebo Veřejných nepřátel navíc bude takové haló, že se nebudou tipovat tržby pouhých filmů, ale velkých společenských a popkulturních událostí. Vážně. :-) O důvod navíc, proč se zapojit a zkusit štěstí i přesnost odhadu. Kdo do toho šlápne, tomu nezbývá než přát hodně štěstí a přesnou mušku.

MZ TIPOVAČKA

A nezapomeňte že zbývá ještě pár hodin do uzávěrky květnové tipovačky, kde se tipuje i třebas Star Trek nebo Andělé a démoni!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace