Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další antická řezničina


ikona
Mr. Hlad
odysseus
 

Vypadá to, že v Hollywoodu to myslí s filmy z antického Řecka hodně vážně. I když Troja nedopadla v kasách kin tak, jak si tvůrci představovali, Třístovka všechno napravila a příští rok tady bude předělávka legendárního Souboje titánů. To ale není všechno, protože na filmová plátna se s největší pravděpodobností podívá i třetí největší antický bijec Odysseus (nejslavnější je pochopitelně Xena a Kevin Sorbo).

Tím však pozitivní informace končí. Scénář totiž napsala Ann Peacock, jež je zodpovědná za Letopisy Narnie a to rozhodně nebyl film, o němž by se dalo mluvit jako o příběhově zajímavém, i když možná za to může jednoduchost předlohy. Jonathan Liebesman jako režisér je ale pro fanoušky antických příběhů vyložená podpásovka. Tvůrce druhého Texaského masakru motorovou pilou by měl do konce života natáčet reklamy na pleny a ne historické velkofilmy, v niž se válkou znavený hrdina vrací domů a zjišťuje, že v jeho zemi se usídlily nepřátelské armády. Pokud tedy Warneři neseženou do hlavní role někoho opravdu zajímavého, asi jen těžko budeme hledat důvod proč se na filmového Odyssea začít těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace