Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jamie Foxx vám ukousne ucho


ikona
Mr. Hlad
jamie foxxživotopis
 

Jamie Foxx je v pohodě jako málokterý herec. S klidem střídá role, za něž se rozdávají oscary, s čistě komerčními věcmi. A obojí mu jde skvěle. Všichni ho mají rádi a může si dovolit poslat do háje Miley Cyrus, aniž by mu to ohrozilo kariéru. Zkrátka mu nic nechybí, ale dost možná by chtěl svému Oscarovi, kterého získal za Raye, pořídit bratříčka. A ať už se nám to líbí nebo ne, tyhle ceny se nedávají za cool filmy jako Království ale za biografie. I ty ale mohou být zajímavé.

Jamie Foxx by si totiž mohl zahrát v životopisném dramatu o Mikeu Tysonovi. V amerických kinech v současné době běží dokument o životě a kariéře tohoto kontroverzního boxera a údajně je velmi dobrý. Se zprávou o životopisu přišel sám Tyson, jenž tvrdí, že Jamie Foxx má o roli velký zájem, že nemá tušení, kdo by film režíroval a že to prý nesmí nikomu říct. No asi dostal v kariéře v ringu víc ran do hlavy, že se rozhodl celou věc vykecat MTV. Na druhou stranu boxerský životopis Muhammada Aliho, v němž si Jamie Foxx také zahrál, patří rozhodně mezi nejpovedenější biografie a potenciální režisér tedy má kde nakoukávat, jak by Tysonův filmový pomník měl vypadat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace