Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 17/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Dnes začneme u severských bohů. Charlie Hunnam z Potomků lidí nebo Hooligans by si mohl zahrát Thora. Kdo myslíte, že by si mohl zahrát Thora příští týden? Angelina Jolie asi ne, není to blondýna, ale vypadá to, že se objeví v zatím nepojmenovaném thrilleru ve stylu Mlčení jehňátek, kde by si měla zahrát koronerku jménem Kay Scarpetta. Jde o hrdinku už šestnácti knih, takže Angelina by v případě úspěchu měla zaděláno na hodně dlouhou sérii. To Cameron Diaz si příliš zajímavé role nevybírá. Nebo alespoň právnická komedie Bobbie Sue tak zatím nevypadá. Hlavní hrdinkou by měla být advokátka, jež se při skandálu se sexuálním obtěžováním stane mediální tváří své firmy, aniž by o to stála.

Úplně jiné problémy bude mít Adam Scott, jenž bude bojovat s naštvanými rybami v Piranha 3-D. U krve a násilí ještě chvilku zůstaneme, ale přesuneme se malinko do minulosti. Jedna z posledních nezremakovaných hororových klasik Dětská hra by se měla dočkat své nové verze, v níž bychom se dozvěděli trochu víc o vraždící panence Chucky. Scénář píše tvůrce všech předchozích dílů Don Mancini a počítá se i s účastí Brada Dourifa. Alespoň že tak. Ale abychom z té krve nezblbli, máme tu i nějaké komediálně laděné novinky. Marlon Wayans bude v The Year of Living Biblically žít do slova a do písmene podle Bible a bude z toho mít hodně problémů.

A teď něco pro mládež. Vanessa Hudgens si zahraje vedle Harrisona Forda, Keri Russell a Brendana Frasera v moderním převyprávění pohádky o krásce a zvířeti The Beastly. Uvidíme, jestli bude v titulcích jako první Indiana Jones nebo hvězda Muzikálu ze střední. Pokud byste ale raději akci, máme tu Chrise Evanse, jenž doplní Jeffrey Dean Morgana, Idrise Elbu, Columbuse Shorta a Zoe Saldanu v akční comicsovce o bandě zrazených a naštvaných agentů The Losers. Jestliže však preferujete něco hodnotnějšího, možná vás potěší zpráva o tom, že adaptaci Konce věčnosti Isaaca Asimova bude režírovat Kevin Macdonald (Poslední skotský král, Na odstřel).

A cenu za nejblbější nápad pro tento týden získává člověk, kterého napadlo zremakovat geniální záležitost Sama Peckinpaha Strašáci, v níž Dustinovi Hoffmanovi ruplo v kouli a pozabíjel několik agresivních britských buranů. V nové verzi, kterou režíruje rutinér Rod Lurie, budou američtí burani a masakrovat se chystá x-menovský James Marsden. Člověku, který je za tohle zodpovědný, přeju, aby satan snědl jeho duši.

A to je pro tentokrát všechno.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace