Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Statham vám to opraví


ikona
Mr. Hlad
jason statham
 

Komerční neúspěch Zastav a nepřežiješ 2 opět ukázal, že akční filmy to v současné době v kinech rozhodně nemají snadné. Jason Statham ale není dost dobrý herec na to, aby přešel od zabíjení lidí k Hamletovi a kopání padouchů do hlav je v podstatě to jediné, co může nabídnout. Když o něj však diváci nestojí, musí se jim do přízně nějak vetřít. Třeba předělávkou něčeho, co má slavné jméno a status kultu.

To něco se jmenuje Mechanik zabiják a jde o jeden z nejlepších filmů Charlese Bronsona. Zahrál si tu stárnoucího zabijáka, který se rozhodl vzít do učení mladého nováčka. Brzy se z těch dvou stal nezastavitelný tým, ale ambice Bronsonova kolegy mířily výš. O remake se už před lety pokoušel i Michael Douglas, ale nevyšlo mu to. Stathamova nová verze bude podle všeho velmi volnou předělávkou. Děj se má odehrávat ve světě plném špiónů a měl by být patrný i vliv jedenáctého září. No pokud jednou za deset minut Jason někoho seřeže do bezvědomí, tak to snad ani nevadí. Scénář píše Shane Salerno (Armageddon, druhé AVP) a režie by se mohl ujmout Simon West, jehož Con Air je sice super, ale s dalšími filmy pomalu padal do podprůměru. Ale to je fuk, ve výsledku to stejně bude nejspíš stejně stathamovské akční béčko za třicet milionů lákající na jméno originálu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace