Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Válka. Válka je pořád stejná


ikona
Mr. Hlad
adaptace
 

Pokud není vyložené novinkové sucho, pokoušíme se naše čtenáře informovat o filmech, které se chystají a ví se o nich i něco víc, než že by měly vzniknout. Nějaká herecká hvězda, režisér, rozpočet nebo příběh, prostě alespoň něco. Dneska to ale bude výjimka a ačkoliv si jsem vědom toho, že se na mě možná snese hněv redakčních kolegů za to, že píšu informačně nepříliš obsáhlý článek, tentokrát ve mně zvítězila fanouškovská stránka. Vypadá to totiž, že za pár let by se v kinech mohl objevit film podle jedné z nejlepších počítačových her všech dob Fallout.

Tvůrci hry z Bethesdy si totiž údajně zaregistrovali na Fallout ochrannou známku týkající se „filmů a televizních programů o post-nukleárním apokalyptickém světě.“ Herní Fallout je kombinací depresivní atmosféry z Šíleného Maxe (fandové tu najdou i pár odkazů), lehkého sarkasmu a drsného boje o přežití v pustině, kde jsou lidé tím nejmenším problémem. Třetí díl herní série byl obrovský úspěch a prodeje byly větší, než kdokoliv očekával. Navíc i kritici plácali pracovníky Bethesdy svorně po zádech, takže zkrátka někoho napadlo trhnout ještě nějaký ten dolar v kinech. Víc se zatím bohužel neví a není ani jasné, jestli se do post-apokalyptické Ameriky podíváme ve filmu nebo právě v televizi. Kvůli obsáhlosti všech her by byla jistě malá obrazovka lepší, ale na druhou stranu rozdíly v tržbách by byly markantní. Tak uvidíme, jakým směrem se to pohne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace