Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bojoví plyšáci útočí!


ikona
Mr. Hlad
comicsg.i. joetransformers
 

Tentokrát si všechny ty řeči o tom, že se každý týden objeví nejméně jeden comics, který by se měl dostat na filmová plátna, odpustíme. Všichni už víme, že comicsy lidi do kina přitáhnou skoro stejně dobře jako předělávky slavných hororů, že nejslavnější hrdinové už svou filmovou verzi mají a že v Hollywoodu teď musí pořádně pátrat, aby našli něco, co by ještě stálo za zfilmování. Někdy ale najdou něco, z čeho člověku běhá mráz po zádech.

Producent Transformers 2 a G. I. Joe Lorenzo di Bonaventura totiž nejspíš v poličce svého čtyřletého syna narazil na Lions, Tigers and Bears. Comics, který pracuje s myšlenkou, že plyšová zvířata chrání malé děti před zlými potvorami a když na to přijde osmiletý Joey, musí se svým oblíbeným hrochem Arnoštem a tučňákem Osvaldem nebo nějakým podobným mazlíkem vyrazit do plyšového království, aby se postavil tváří v tvář svému osudu (ne, nevím, o čem konkrétně ten comics je a nechci to zjišťovat, promiňte mi to). I když by ve filmové verzi měli ožít plyšáci všech tvarů a velikostí, půjde o hraný film, Bonaventura však slibuje hodně CGI. No snad ví, co dělá. Představa nějakého školou povinného prcka bojujícího spolu s plyšovým růžovým slonem proti monstrům mi nedělá příliš dobře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace