Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Family Guy míří do kin?


ikona
Mr. Hlad
family guy
 

Seriál Family Guy se u nás sice nevysílá, ale fanoušků tu má hodně. Sedm sérií, které by se s trochou nadsázky daly popsat jako kombinace Simpsonových a South Parku, ještě pro tenhle seriál zdaleka neznamená konec. V Americe má fanoušků dost a jeho tvůrce Seth MacFarlane patří podle časopisu Time mezi sto nejvlivnějších lidí na světě. A dobře o tom ví a umí toho využít. Family Guy je originální podívaná, která je aktuální, sarkastická, často drsná či urážlivá a většinou velmi vtipná. A kreslená.

A to už McFarlaneovi nestačí. Nedávno se totiž prořekl, že by rád svoje hrdiny – dementní hlavu rodiny Petera Griffina, jeho věrnou ženu Lois, pravděpodobně mentálně postiženého syna Chrise, šikanovanou ošklivou dceru Meg, alkoholického psa Briana a mimino s choutkami na světovládu Stewieho – dostal do kin. A i když se mu prý filmoví Simpsonovi líbili, je přesvědčený o tom, že kreslená celovečerní podoba není to pravé a že jeho seriál by měl být hraný. Sám MacFarlane tvrdí, že jde ještě o běh na dlouhou trať, ale jak už bylo řečeno, Family Guy je za mořem neskutečně populární, takže když si jeho tvůrce řekne, že chce film, tak ho asi i dostane. Otázka však je, kdo si zahraje Petera Griffina. Muže, jehož brada připomíná úplně jinou část lidského těla.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace