Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak nezblbnout z rozchodu


ikona
Mr. Hlad
reese witherspoon
 

Rozchod s dlouholetým přítelem či přítelkyní je vždycky poměrně bolavá záležitost. Někdy se z ní člověk dostane s pomocí velkého množství levného alkoholu, někdy to trvá pár měsíců a někdy to nepřebolí vůbec. Brzy by se však měly objevit v kinech dva filmy s vlastním receptem na zlomené srdce. V romantické komedii What Was I Thinking? se čtveřice kamarádek vydá blbnout na hory potom, co jedna z nich dostane ošklivé kopačky. A určitě tu na nějakého chlapa narazí. V hlavních rolích se objeví Elizabeth Banks a manželka Judda Apatowa Leslie Mann. O zbylých dvou herečkách ani o režisérovi se zatím nic neví.

Jsou ale i originálnější způsoby, jak se vyrovnat s rozchodem. Respektive jak se mu úplně vyhnout. Reese Witherspoon v adaptaci knihy Nice bude svoje drahé polovičky, které jejímu ideálu nevyhovují, rovnou likvidovat. Poprvé to bude jen náhodou, ale když hrdinka zjistí, že policie o ni nejeví zájem, rozhodne se pro příště namísto bolestných rozchodů a vět typu „budeme jen kamarádi“ sáhnout raději po kuchyňském noži. Černá komedie zatím také svého režiséra nemá, ale pro Reese Witherspoon by to po romantických komediích typu Čtvery vánoce mohla být zajímavá změna. Tak která s těch záležitostí vás zajímá víc? Babinec na horách nebo fatálněji pojatá forma rozchodů?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace