Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zakalíme s Coppolou!


ikona
Mr. Hlad
sofia coppola
 

Sofia Coppola se potatila a zatímco její otec v poslední době točí filmy, které skoro nikdo nechápe a skoro nikoho nezajímají, ona si pomalu buduje pověst jedné z nejrespektovanějších režisérek současnosti. Bill Murray si díky ní téměř odnesl Oscara (všichni dnes vědí, že ho za Ztraceno v překladu měl dostat a nikdo si nepamatuje, kdo ho dostal ve skutečnosti) a i když Marie Antoinette po komerční stránce nezazářila tak, jak se doufalo, film to byl také parádní. Teď se chystá Sofia Coppola vrátit do současnosti a tak trošku navázat i na Ztraceno v překladu.

V její chystané novince Somewhere se totiž nejspíš bude také hodně mluvit o životě a žít v hotelích. Hlavním hrdinou bude herec, který většinu své kariéry věnoval chlastání, fetování a souložení s neznámými dívkami. Jednoho dne ho ale překvapí jeho jedenáctiletá dcera a on zjišťuje, že se musí přestat chovat jako idiot a měl by v sobě najít alespoň nějaké otcovské stránky. V hlavních rolích se objeví Stephen Dorff a Elle Fanning. Ten první už měl už skoro po kariéře (spolupráce s Uwe Bollem mnohé naznačuje), ale ve vězeňském dramatu Zločinec ukázal, že se s ním ještě počítat musí a že ze sebe dokáže dostat překvapivě dobré výkony. Elle Fanning zase není zdaleka tak otravná jako její sestra a to je také výhoda. K tomu si přičtěme scénář, který bude snad stejně tak dobrý jako všechno, co dosud Sofia Coppola napsala, a máme tu hodně zajímavou věc, kterou stojí za to sledovat.

p.s.: Sean Penn a Tajemná řeka

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace