Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 16/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Julia Roberts by se ráda vrátila mezi hereckou špičku, a tak nejspíš bude točit film, který smrdí nějakým tím Oscarem. Měla by si zahrát v adaptaci bestselleru Eat, Pray, Love, což jsou memoáry ženy, která se jednoho dne prostě sebrala a začala cestovat. Už teď je mi ten film ukradený, i když by se vedle Roberts měl objevit sympaťák Richard Jenkins. O něco méně zajímavou roli si vybrala Maggie Gyllenhaal. Objeví se totiž v pokračování dětského „chůvařského“ filmu Nanny McPhee and the Big Bang. Hlavní roli si zopakuje Emma Thompson a vedle ní se objeví třeba i Rhys Ifans.

To Kristen Bell se hodlá stát novou královnou romantických komedií. V létě bude mít premiéru její When In Rome a už teď se upsala k hlavní roli ve filmu You Again. Tady zjistí, že její bratr začal randit s holkou, která Kristen dělala ve škole ze života peklo. Režie se ujme Andy Fickman (Race to a Witch Mountain). A aby těch ženských nebylo málo, Elisabeth Shue, o níž jsme už chvilku neslyšeli, by si mohla zahrát hlavní roli šerifky v Ajově chystaném remaku rybího hororu Piranha.

Co se týče blbých nápadů, tak na druhém místě je tento týden režisér Pachu smrti 3 Declan O`Brian. Ten by si totiž měl zremakovat kultovní hororově-komediální muzikál Malý krámek hrůz. Jasným vítězem se ale stává Woody Harrelson. Ten napadl na letišti fotografa a když měl vysvětlit proč, tvrdil, že se vrací z natáčení filmu Zombieland a onoho fotografa si spletl s nemrtvým. Jen do nich, Woody!

A na závěr seznam filmů, které by se měly objevit na letošním festivalu v Cannes. O Tarantinových Hanebných panchartech víme, vedle nich by se však mělo promítat pixarovské Vzhůru do oblak, Leeho Taking Woodstock, Cageův Bad Lieutenant, Coppolovo drama Tetro, problematické The Imaginarium of Dr. Parnassus a nejspíš i Raimiho horor Stáhni mě do pekla. Slušná nabídka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace