Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uprcaná Kniha Lásky


ikona
st39.6
 

Tak schválně, kdo z vás dokáže vyjmenovat všechny díly prcičkové série? Malá nápověda: letos se na DVDčka chystá už sedmý (vsadil bych své oblíbené boty na to, že ne poslední) díl. Podtitul dalšího filmu je Book of Love, tedy ona Bible všech paniců, podle které jedna z hlavních postav ve vůbec prvním dílu sváděla svou budoucí lásku. V novém filmu, který samozřejmě s kinopremiérou pro jistotu ani nepočítá, jí najde partička přátel, která posledních pár měsíců také koumá nad tím, jak se zbavit otravného panictví. Kniha lásky, ačkoliv s několika vytrhanými stránkami, jim přijde jako dobrý odrazový můstek, což samozřejmě povede k hromadě komických situací. Tedy mělo by.

Co je na sedmých prcičkách tak zajímavého, že nám vůbec stojí za zmínku? Především obsazení, do svých starých rolí se totiž vrací hvězdy, které už jsme v rámci série nějaký ten rok nepotkali. Teda vlastně jen jedna. Největším lákadlem se totiž stane Tara Reid, ta právě odsouhlasila, že si zopakuje postavu, která jí před lety "udělala". Sice se dá počítat spíš s tím, že si střihne jen nějakou drobnou vedlejší roli, i tak to ale bude pro fanoušky série jistě vítaná změna. Vždyť díky direct-to-DVD produkci se v předchozích filmech objevily jen samé nevýrazné postavy, které v nejhorším případě napodobují Stiflera a v nejlepším vystrkují zadky a ňadra na všechny strany. Ne, že by nám to tak vadilo, vždyť Beta House byla guilty pleasure jak se patří. Každopádně k Taře se pak přidá snad jediná prcičkovská stálice Eugene Levy, který je zjevně až moc zoufalý na to, aby roli odmítnul. Vzhledem k tomu, že pak známou dvojku doplní už jen samí céčkoví a déčkoví herci (jako třeba Carrot Top a Gary Coleman, vygooglujte si jejich obrázky...), asi už nikoho neuklidní, že scénář píše scenárista dvojky David H. Steinberg a režírovat bude člověk ze štábu Scrubs (John Putch). Tohle prostě bude další video-peklo, na to vsadím své druhé nejoblíbenější boty;).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace